Zwemmen

Plezier met sport en spel in het water.

Er is altijd zwemmen, ook in de schoolvakanties, behalve in de zomervakantie en de kerstvakantie. Ook zwemmen we niet op 2e paasdag en 2e pinksterdag. Zwemactiviteiten zijn iedere maandag van 19.15 tot 20.15 uur in Zwembad de Fakkel te Ridderkerk.

In het ondiepe bad beginnen wij voor de leden die nog waterangst hebben met het angstvrij maken en klaar stomen voor de stap naar het diepe bad. Niet voor alle leden zal het behalen van een diploma haalbaar zijn. Voor hen is bewegen en spelen in het zwemwater al genoeg. Uiteindelijk beleven ze allemaal veel plezier aan sport en spel in het water.

Ouders en verwanten mogen op de tribune gezellig meegenieten van de activiteiten van ons en onze doelgroep.

Zwemactiviteiten

Voor de echte zwemmers (gediplomeerden) is er naast het zwemmen van banen ook de mogelijkheid deel te nemen aan leuke vaak speelse zwemactiviteiten, zoals waterbasketbal, wak-zwemmen en snorkelen. Er is dus ook in het diepe bad voor elk wat wils.

Alle activiteiten doen wij onder het toeziend oog van enthousiaste vrijwilligers en professionals, zoals twee gediplomeerde zwemonderwijzers en een gediplomeerde onderwijzer gespecialiseerd in het zwemmen met verstandelijk beperkten.
Wij als team willen van dit uurtje zwemmen voor onze leden een onvergetelijk moment maken waar men met plezier naar toe gaat om met "inspanning uiteindelijk te ontspannen".

Aanmelden voor zwemactiviteiten

Ja, ik wil mij graag aanmelden voor zwemactiviteiten van vereniging Anyam

Versturen