Visie en ambitie 

Het doel van de vereniging is om op een ongedwongen wijze recreatieve sportactiviteiten aan te bieden aan onze doelgroep verstandelijk beperkten. Plezier in de sportbeleving staat hierbij voorop. 

Voor mensen met een verstandelijke beperking is sport extra belangrijk. Het geeft een stimulans voor hun persoonlijke ontwikkeling en tevens een verhoging van het zelfvertrouwen en de eigen waarde, maar bovenal plezier in een beschermende omgeving. Bij de aangeboden activiteiten kunnen de verstandelijk beperkten al hun energie kwijt en wordt speels gewerkt aan een betere fysieke conditie.

Dit doen wij met ons team van vrijwilligers in een heel ongedwongen sfeer.

Zwemmen bij Anyam

Er is altijd zwemmen, ook in de schoolvakanties, behalve in de zomervakantie en de kerstvakantie. Ook zwemmen we niet op 2e paasdag en 2e pinksterdag. Dit wordt ook op de website vermeld.

In het ondiepe bad beginnen wij voor de leden die nog waterangst hebben met het angstvrij maken en klaar stomen voor de stap naar het diepe bad. Niet voor alle leden zal het behalen van een diploma haalbaar zijn. Voor hen is bewegen en spelen in het zwemwater al genoeg. Uiteindelijk beleven ze allemaal veel plezier aan sport en spel in het water.

Nieuws 1

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."