Dagje Uit naar een kaasboerderij en ... de Beekse Bergen

Ons jaarlijkse uitje, deze keer naar een kaasboerderij in de Hoogeloon en naar Safaripark de Beekse Bergen was weer een groot succes.

Het gezelschap van 50 leden en vrijwilligers ging in een grote touringcar op reis naar een kaasboerderij in Hoogeloon waar we alleraardigst werden ontvangen. Tijdens de koffie werd van alles verteld over het maken van kaas. Een rondleiding langs de kaasmakerij en door de koeienstal kon niet ontbreken. De koeien hebben daar een prima bestaan. Na het proeven van de kaas smaakte de lunch extra lekker. 

De opvolgende busreis naar Safaripark de Beekse Bergen was lekker kort. Bij aankomst stapten wij direct over in twee grote safaribussen om door het park te toeren. Van alles werd verteld over de dieren die onderweg te zien waren. Ook was er een korte stop voor een drankje of hapje. Wat hebben we veel beleefd, foto’s gemaakt en wat was het weer gezellig.

Met z’n allen liepen we weer naar de bus voor de thuisreis naar de Paradijshoeve in Ridderkerk waar het gezelschap genoot van een warmbuffet met patatjes. De leden bedankten de vrijwilligers voor hun inzet. Het was een fijne en leuke dag geweest.

Vanaf zeven uur reden de taxi’s af en aan om onze leden op te halen, ook vrijwilligers die deze dag op voortreffelijke wijze mogelijk hebben gemaakt keerden huiswaarts.

Zo kwam er weer een eind aan een feestelijke dag.

Organisatie en vrijwilligers, weer hartstikke bedankt voor de leuke dag, en hopelijk weer tot volgend jaar.