Verslag van het winterfeest 2017

Verslag van het winterfeest 2017

Het winterfeest in de kantine van V.V. Rijsoord op 25 februari 2017 was weer een kleurrijk succes. De in carnavalskleding uitgedoste bezoekers, waarvan veel van onze leden, vierden het feest nadat zij door de Raad van Elf waren ontvangen. Ramon de Borst, de voorzitter van de voetbalvereniging, heette iedereen van harte welkom, waarna burgemeester Anny Attema het feest opende. Jan Pol als kip met het gouden ei presenteerde een vrolijk programma met de Dellenoy Brothers.

Er werd gefeest op de Hollandse hits die uit de luidsprekers schalden, er werd heerlijk gedanst, en de polonaise werd veelvuldig ingezet. Tussendoor werd er gesmuld van de gehaktballetjes, de pannenkoeken en een ijsje. Ook konden de bezoekers zich laten schminken door Nathalie, daar stonden ze graag voor in de rij.

Nadat er nog een prijsje werd uitgereikt aan het drietal dat het leukst verkleed was (de Raad van Elf had het er druk mee!), kwam er alweer een eind aan het reuze gezellige feest.

Voor de leukst verklede deelnemers was er de beker en die gingen naar:

1e plaats Super Mario – Hans van Vliet.
2e plaats Pipi Langkous – Corrie Bassemeijer
3e plaats Dart Feder – Arno Kreuk

Er klonk luid gejuich nadat organisator Wim van Wingerden bekend maakte dat volgend jaar op 10 februari 2018 het volgende feest is. We zetten het gelijk in de agenda!

Het feest werd opnieuw mogelijk gemaakt door heel veel vrijwilligers die hun vrije tijd gebruikten om het de doelgroep optimaal naar hun zin te maken. Voordat het feest begon werd Ger Schilt nog in het zonnetje gezet, hij mocht de “Sint-Joris penning” ontvangen voor zijn vele werk als vrijwilliger te Ridderkerk, een bijzondere onderscheiding. Alle vrijwilligers, opnieuw hartelijk dank voor jullie belangeloze inzet!

De foto’s onderaan dit bericht geven een fraai beeld van dit feest!

Winterfeest 2017 Sponsors

Winterfeest 2017

Contact informatie

ANYAM

Postbus 80
2980 AB Ridderkerk
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.anyam.nl
KvK nummer 56592949
Bank: Rabobank 1752.94.984

Redactie Website:
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.