Sportdag 2016

Verslag Sportdag 2016

De sportdag 2016, gesponsord door de RABOBANK, was een groot succes. Anyam, in samenwerking met Sport en Welzijn en de korfbalvereniging KCR, kunnen opnieuw terugkijken op een buitengewoon geslaagde sportdag. Niet alleen waren de activiteiten weer erg leuk, ook was het de hele dag droog. De vrijwilligers, in grote getale aanwezig, zorgden voor een vlekkeloze organisatie, en, zoals de foto's laten zien, het plezier bij de deelnemers spatte er vanaf!

De sportdag werd geopend door de voorzitter van Anyam, Jan Verhaar. Gelijk daarna vertrokken de deelnemers met hun begeleiders in kleine groepen naar één van de vele activiteiten, variërend van puzzels en sjoelen tot doel schieten, jeu-de-boule en korf schieten, en een spel met samenwerking. Super gezond was het fietsen op fitness apparaten. Ook aan de inwendige mens was gedacht met een prima lunch.

Aan het slot van de dag was er voor iedereen prijs. Alle deelnemers gaven aan al uit te kijken naar de sportdag van volgend jaar. Vrijwilligers, organisatie en de hoofdsponsor Rabobank, allemaal hartelijk dank voor deze leuke dag! We kijken nu al uit naar 2017.

Contact informatie

ANYAM

Postbus 80
2980 AB Ridderkerk
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.anyam.nl
KvK nummer 56592949
Bank: Rabobank 1752.94.984

Redactie Website:
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.