Verslag Dagje Uit 2018

Verslag Dagje Uit 2018

Het dagje Uit

Zaterdag 29 september was het zover. Met 63 leden, vrijwilligers en introducees vieren we ons “Anyam” jaaruitje in het Ouwehands dierenpark in Rhenen.

Al zingend vertrokken we om half tien uit Ridderkerk en na iets meer dan uur zaten we aan de koffie met gevulde koek, dat ging er wel in. Ouwehands dierenpark is natuurlijk bekend om de twee Panda’s, daar gingen we als eerste naar toe. Wat een prachtig verblijf hebben zij daar! Rap vervolgden we onze toer en passeerden wij alle bekende dieren die je in een dierentuin kunt verwachten onder een stralende zon, dat maakte het extra feestelijk.

Om één uur rammelden onze magen, die wij gelukkig konden vullen in het Jungle restaurant met heerlijke broodjes en de oer Hollandse kroket, smullen. Na een korte stop stond om 2 uur de Zeeleeuwen show op het programma.  Wonderlijk wat ze deze dieren kunnen leren. Er werd flink gespetterd naar het publiek, maar wij werden gelukkig niet nat. Na deze letterlijk spetterende show wandelden we nog een uurtje door het park en bekeken nog een aantal dieren om af te sluiten in … de winkel. Een groot aantal panda knuffels en andere diertjes gingen na dit bezoek aan de winkel met ons mee naar huis. Tegen vier uur kwam de bus weer voorrijden en gingen wij naar Ridderkerk.

Bij aankomst in “Hofstede Paradijshoeve” stonden de bruschettaas al op tafel, wat een heerlijke verrassing. De dorst werd gelest en daarna was het smullen van het Italiaans buffet, met als afsluiting ijs met warme kersen en slagroom. Wij hadden een jarige in ons midden, zij werd verrast met zang en ijs met sterretjes, heel leuk.

Ook kwam er een bijzonder momentje voor onze secretaris en vrijwilligster Margareth v/d Heide. Zij stopt helaas met haar activiteiten binnen onze vereniging. Als dank voor al haar inzet hebben we haar hartelijk bedankt met een bloemetje en cadeaubon, en een dikke kus van de voorzitter.

Inmiddels stonden de taxi’s op ons te wachten met een ronkende motor, waarmee een eind kwam aan een buitengewoon geslaagde dag.

Vrijwilligers, weer allemaal bedankt voor jullie inzet.

 

Contact informatie

ANYAM

Postbus 80
2980 AB Ridderkerk
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.anyam.nl
KvK nummer 56592949
Bank: Rabobank NL15 RABO 0175 2949 84 

Redactie Website:
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.