Zwemmen

Zwemmen

 

Wij organiseren wekelijks zwemactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zwemmen

iedere maandag van 19.15 tot 20.15 uur in zwembad De Fakkel

te Ridderkerk. Wij bieden de mogelijkheid, daar waar het voor de deelnemers mogelijk is, spelenderwijs te werken aan het behalen van een zwemdiploma.

Er is altijd zwemmen, ook in de schoolvakanties, behalve in de zomervakantie en de kerstvakantie. Ook zwemmen we niet op 2e paasdag en 2e pinksterdag. Dit wordt ook op de website vermeld.

In het ondiepe bad beginnen wij voor de leden die nog waterangst hebben met het angstvrij maken en klaar stomen voor de stap naar het diepe bad. Niet voor alle leden zal het behalen van een diploma haalbaar zijn. Voor hen is bewegen en spelen in het zwemwater al genoeg. Uiteindelijk beleven ze allemaal veel plezier aan sport en spel in het water.

Voor de echte zwemmers (gediplomeerden) is er naast het zwemmen van banen ook de mogelijkheid deel te nemen aan leuke vaak speelse zwemactiviteiten, zoals waterbasketbal, wak-zwemmen en snorkelen. Er is dus ook in het diepe bad voor elk wat wils.

Alle activiteiten doen wij onder het toeziend oog van enthousiaste vrijwilligers en professionals, zoals twee gediplomeerde zwemonderwijzers en een gediplomeerde onderwijzer gespecialiseerd in het zwemmen met verstandelijk beperkten.
Wij als team willen van dit uurtje zwemmen voor onze leden een onvergetelijk moment maken waar men met plezier naar toe gaat om met "inspanning uiteindelijk te ontspannen".

Ouders en verwanten mogen op de tribune gezellig meegenieten van de activiteiten van ons en onze doelgroep.

Wilt u eventueel meer informatie dan kunt u ons altijd bellen. Voor de diverse nummers verwijzen wij u naar de gegevens op deze website.

U kunt zich aanmelden via onze website door een mail te sturen aan : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact informatie

ANYAM

Postbus 80
2980 AB Ridderkerk
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
website: www.anyam.nl
KvK nummer 56592949
Bank: Rabobank NL15 RABO 0175 2949 84 

Redactie Website:
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.