Sport en Ontspanning voor verstandelijk beperkten
1. Anyam stopt met korfbal! Korfballers melden zich rechtstreeks aan bij KCR
2. Anyam zoekt vrijwilligers voor bestuur en zwemmen
Wordt lid van anyam!
Sporten

Onze jaarlijkse sportdag

Bekijken
Zwemmen

Iedere maandag van 19.15 tot 20.15 uur in zwembad De Fakkel

Bekijken
Wandelen

We doen ieder jaar mee aan de avondvierdaagse

Bekijken

Visie en ambitie 

Het doel van de vereniging is om op een ongedwongen wijze recreatieve sportactiviteiten aan te bieden aan onze doelgroep verstandelijk beperkten. Plezier in de sportbeleving staat hierbij voorop. 

Voor mensen met een verstandelijke beperking is sport extra belangrijk. Het geeft een stimulans voor hun persoonlijke ontwikkeling en tevens een verhoging van het zelfvertrouwen en de eigen waarde, maar bovenal plezier in een beschermende omgeving. Bij de aangeboden activiteiten kunnen de verstandelijk beperkten al hun energie kwijt en wordt speels gewerkt aan een betere fysieke conditie.

Dit doen wij met ons team van vrijwilligers in een heel ongedwongen sfeer.

Zwemmen bij Anyam

Er is altijd zwemmen, ook in de schoolvakanties, behalve in de zomervakantie en de kerstvakantie. Ook zwemmen we niet op 2e paasdag en 2e pinksterdag. Dit wordt ook op de website vermeld.

In het ondiepe bad beginnen wij voor de leden die nog waterangst hebben met het angstvrij maken en klaar stomen voor de stap naar het diepe bad. Niet voor alle leden zal het behalen van een diploma haalbaar zijn. Voor hen is bewegen en spelen in het zwemwater al genoeg. Uiteindelijk beleven ze allemaal veel plezier aan sport en spel in het water.

Onze sponsoren

Rabobank

Stichting Fonobori

Akomar Shipping

Shell

Arie Kreuk Transport

Stichting Ijselmonde oost

Stichting help eens een handje